Našički park dobio priznanje za uspješan rad i doprinos na području održavanja zelenih površina

Komisija za nagrade i priznanja Grupacije održavanja zelenih površina poduzeću Našički park d.o.o. dodijelila  je Priznanje za uspješan rad i doprinos na području komunalne djelatnosti održavanja javnih zelenih površina u Republici Hrvatskoj za 2023. godinu. Priznanje je svečano uručeno 20. lipnja u Zagrebu, u okviru događanja „Zeleni gradovi, pametna budućnost“, a nagradu je preuzeo predsjednik Uprave Našičkog parka, Hrvoje Žiha.

Ova nagrada potvrđuje našu predanost i kvalitetu rada u komunalnoj djelatnosti unatoč svim izazovima i preprekama. Zahvaljujemo Hrvatskoj gospodarskoj komori na ovom značajnom priznanju koje nas motivira da nastavimo s još većim entuzijazmom. Posebnu zahvalu upućujemo našim vrijednim djelatnicima čiji trud, marljivost i posvećenost predstavljaju temelj našeg uspjeha.

Nastavljamo dalje stvarati i održavati zelene površine koje će služiti svim generacijama, pružajući ljepši i zdraviji okoliš za sve. Veselimo se budućim izazovima i novim uspjesima u unapređenju naših javnih prostora. 

 

 

Izvor foto: HGK