Upute za stranke koje ugovaraju pokope, dolaze na pokope ili obavljaju druge poslove u trgovačkom društvu Našički park d.o.o.

DOLAZAKA GRAĐANA U UPRAVU GROBLJA I UPRAVU NAŠIČKOG PARKA d.o.o.

Molimo građane da odgode sve posjete Odjelu groblje i Upravi Našičkog parka d.o.o. koje nisu nužne kako bi zaštitili sebe i djelatnike Našičkog parka d.o.o.

Sve informacije mogu se dobiti u Upravi na telefon: 031/690-018 odnosno na Odjelu groblje: 611-586

Isto tako nas možete kontaktirati na mail: [email protected]. Sve ove i ostale informacije su na našoj Internet stranci.

 

ORGANIZACIJA POKOPA

Sukladno preporuci Nastavnog zavoda za javno zdravstvo RH Dr. Andrija Štampar potrebno je Odjelu groblje prethodno na broj telefona 031/611-586 ili dežurnoj osobi za sahrane neradnim danom na broj mobitela: 091/ 613-2968 najaviti svoj dolazak u svezi dogovora oko organizacije pokopa.

Na dogovor u svezi organizacije pokopa mogu pristupiti maksimalno dva člana obitelji pokojnika.

U slučaju da dođe više od dvoje članova obitelji pokojnika, ostali moraju čekati u predvorju ili na otvorenom prostoru ispred Odjela groblje.

Kod ulaska u Odjel groblja prije samog dogovora obavezna je dezinfekcija ruku dezinficijensom na bazi alkohola i za stranke i za djelatnike ureda.

Obavezno je održavanje udaljenosti između stranaka i djelatnika Ureda od minimalno 1 metar.

 

IZLAGANJE POKOJNIKA NA GROBLJU PRIJE SPROVODA

U prostoriju gdje se nalazi pokojnik (odarnica) mogu ući samo članovi najuže obitelji.

Preporučljivo je da se ukopi obavljaju samo u krugu najuže obitelji.

Sućut obitelji pokojnika daje se bez osobnog kontakta – rukovanja.

Zabranjuje se zadržavanje u odarnici, te se ista prazni od ljudi minimalno 10 minuta prije početka ceremonije pokopa.

 

IZVRŠENJE POKOPA

Pokop se obavlja prema pravilima struke na najsigurniji način za djelatnike Našičkog parka d.o.o. kao i ostale posjetitelje što prvenstveno znači korištenje zaštitne opreme koja se niti u jednom trenutku ne smije skidati.

 

Svakako želimo održati normalno poslovanje koliko god je to moguće, ali su nam sigurnost i zdravlje naših zaposlenika, kao i svih korisnika naših usluga, ipak na prvome mjestu stoga poduzimamo sve moguće mjere opreza. Hvala na Vašem razumijevanju i podršci.